

اگر شما صاحب یک کسبوکار نوپا و یاصاحب یک شرکت کوچک هستید ممکن است تصور کنید سودی در داشتن یک وبسایت نیست وتنها با استفاده از شبکه های مجازی میتوانید نیاز های حرفه ی خود را برطرف نمایید و یا ممکن است از نسلی باشید که با کامپیوتر سروکار نداشته و به همین علت فکرکنید مشتریانتان هم از کامپیوتر استفاده نمیکنند .
ما معتقدیم که اگرچه شما از شبکه های مجازی برای معرفی و بهبود کسب و کارتان استفاده میکنید ویا کسب و کارتان مربوط به چندین دهه قبل است اما به یک وبسایت حرفه ای، هم از لحاظ طراحی و هم از لحاظ فنی و برنامه نویسی نیاز دارید ، مگر اینکه قصد بهبود حرفه خود را نداشته باشید و یا در شرف بازنشستگی باشید.
در این مقاله چندین دلیل برای اثبات ضروری بودن داشتن یک وبسایت برای کسب وکارتان را معرفی میکنیم .
کسب وکارتان اعتبار پیدا میکند
تعداد بیشماری از افراد برای یافتن راه حل مشکلشان ، مقایسه قیمت ها ، خرید و یا اطلاع یافتن از آدرس شرکت، رستوران و… در اینترنت جست وجو میکنند اگر شما یک وبسایت نداشته باشد مشتریان به سمت رقبای شما که وبسایت داشتهاند میروند . بنابراین داشتن یک وبسایت حرفه ای با طراحی گرافیکی جذاب و پشتیبانی مناسب میتواند تجربه ی خوبی را برای مشتریانتان که ازسایت شما دیدن میکنند داشته باشد و به حرفهتان اعتبار ببخشد
صرفه جویی اقتصادی در دراز مدت
یک وب سایت حرفه ای را میتوان به منزله ی یک سرمایه گذاری اولیه در کسب وکارتان به حساب بیاورید با ایجاد یک وبسایت برای تبلیغ حرفه خود دیگر نیازی به پرداخت هزینههای زیاد برای چاپ در روزنامه ها یا بیلبوردها نخواهد بود . هزینه ساخت وب سایت شما بستگی به حرفه و نیازهای شما دارد اگر چه شما از وردپرس استفاده کنید توانایی تغییر و مدیریت محتوای سایتتان را به راحتی خواهید داشت و نیاز به پرداخت هزینه برای آپدیت مطالب نخواهید داشت .
یک وبسایت همیشه در دسترس خواهد بود
اگر شرکت یا مغازه شما تعطیل باشد وب سایتتان همیشه فعال است و شما از طریق آن ۲۴ ساعته میتوانید با مشتریان و مخاطبان خود در ارتباط باشید . حتی اگر شما صاحب یک کسب و کار باشید که محل خاصی برای حرفه خود ندارید میتوانید فروش و یا معرفی محصولات را در منزل و تنها با یک وب سایت انجام دهید .
صرفه جویی در زمان
وقت طلاست ! به جای تماس های صوتی و تصویری زمانبر یا ملاقات حضوری، با ارائه ی اطلاعاتی مناسب در مورد محصولات ، خدمات، به روزرسانی ها با فرمت های مختلف گرافیکی ،متنی ،کتاب الکترونیک یا ویدیویی به صورت آنلاین می توان با تعداد بیشماری از مشتریان در ارتباط بود و به صورت قابل ملاحظه ای در زمان صرفه جویی کرد.
یک وبسایت سرویسدهی به مشتریان را بهبود میبخشد
با استفاده از یک صفحه پرسش و پاسخ یا بخش منابع، شما می توانید به طور مرتب با اضافه کردن مقالات و یا ارسال خبرنامه برای پاسخ به تمام سوالات مشتریان آنها را مطلع و به روز نگه دارید .
دلایل بیشماری را میتوان نام برد که ثابت میکند در عصر الکترونیک برای پیشبرد هدف کسب وکاریتان حتما به یک وبسایت نیاز پیدا خواهید کرد …