

چند زبانه کردن وردپرس با توجه با توجه به توسعه هر روزه وردپرس و پلاگین هایی که برای این هدف طراحی می شوند، ساده تر از آن چیزی است که شما تصور می کنید. استفاده از روش های مختلفی که امروزه وجود دارد کاملا در تضاد است با آن چه که سال ها پیش باید برای چند زبانه کردن وردپرس باید انجام می دادید. در گذشته شما باید تمام سایت خود را ترجمه می کردید و با هک کردن آن، امکان چند زبانه بودن وردپرس را به آن اضافه می کردید اما در این مقاله ما به عنوان تیم وی وردپرس روش های راحت انجام این کار را به شما آموزش می دهیم.
چگونه سایت وردپرسی چند زبانه ایجاد کنیم؟
برای انجام این کار شما روش های مختلفی پیش رو دارید. دو مورد از بهترین کارهایی که می توانید انجام دهید این است که از WordPress Multisite یا افزونه وردپرس استفاده کنید. روش اول چندان مورد علاقه و تایید ما نیست پس ما استفاده از پلاگین وردپرس را به شما پیشنهاد می دهیم. دلیل این مسئله هم این است که WordPress Multisite در ابتدا برای طراحی سایت چند زبانه نبود. هدف اصلی استفاده از این روش این بود که شما بتوانید چند وب سایت وردپرس را از طریق یک پلتفرم کنترل کنید. پس اگر شما می خواستید یک محتوا را به چند زبان وارد سایت کنید، باید هر بار تنظیمات را به صورت دستی عوض می کردید. پس اگر شما تعداد زیادی پست داشته باشید انجام این کار خیلی منطقی به نظر نمی رسد. در عوض پلاگین های مختلفی وجود دارند که می توانند مدیریت انجام این کار را به عهده بگیرند و تمامی محتواهای شما را به روز نگه دارند. پس بهتر است که از افزونه برای سایت چند زبانه استفاده کنید.
کدام افزونه برای سایت چند زبانه وردپرس مناسب است؟
اولین کاری که باید انجام دهید این است که یک افزونه چند زبانه وردپرس انتخاب کنید. چیزی که ما به شما پیشنهاد می دهیم استفاده از افزونه WPML است چرا که تا کنون دارای بهترین عملکرد بوده است. استفاده از این پلاگین رایگان نیست و شما باید هزینه آن را پرداخت کنید. اما با توجه به ویژگی هایی که دارد، استفاده از آن توصیه می شود.
افزونه های رایگان جایگزین WPML چیست؟
اگر شما تمایلی به پرداخت هزینه ندارید پس می توانید از یکی از گزینه های زیر استفاده کنید :
QTranslate :
این افزونه در میان سایر افزونه های ترجمه وردپرس از محبوبیت بیشتری برخوردار است. این افزونه با این که قدیمی است اما به صورت مداوم به روز رسانی های در دسترس افراد قرار می دهد که عملکردش را بهبود ببخشد. با استفاده از تگی که در هر پست قرارمی دهد، به کاربر این فرصت را می دهد که خیلی سریع و راحت به زبان دیگری سوئیچ کند.
Weglot :
با استفاده از این افزونه رایگان می توانید خیلی راحت سایت خود را به یک سایت چند زبانه تبدیل کنید. زمانی که شما این افزونه را kصب کنید، زبان سایت شما را شناسایی کرده و به زبانی که انتخاب کردید ترجمه می کند. این افزونه دارای کاربری بسیار ساده است، پس بدون نگرانی آن را تست کنید.
Polylang :
این افزونه نیز برای یک سایت چند زبانه کارآمد است ولی نصب و راه اندازی آن به اندازه دو مورد قبلی راحت نیست.
چند زبانه کردن سایت وردپرس با افزونه WPML :
هنگامی که افزونه مورد نظر خود را انتخاب کردید، بهتر است که نصب آن را آغاز کنید. قسمت های مختلفی در سایت وجود دارد که باید ترجمه شوند، چیزهایی بیشتر از پست و صفحات.
تغییر زبان پست در وردپرس :
انجام این مرحله تقریبا ساده است. زمانی که شما زبان مورد نظر خود را انتخاب می کنید، گزینه های دیگری نیز وجود دارد که باید آن ها را تغییر دهید. استفاده از این افزونه برای شما یک محتوای منحصر به فرد ایجاد می کند که پست اصلی وابستگی ندارد. به این معنا که پست ترجمه شده جدید، دارای URL منحصر به خودش است.
تغییر زبان توضیحات متا در وردپرس :
توجه داشته باشید که تمام گزینه هایی که به پست شما ارتباط پیدا می کنند را باید ترجمه کنید. برای هر پست معمولا برای بهبود سئو آن، باید از توضیحات متا استفاده کنید. پس ترجمه این قسمت را فراموش نکنید.
ترجمه تمام گزینه هایی که در محتوای خود استفاده کرده اید :
اگر شما یک فایل برای دانلود در محتوا دارید فراموش نکنید که آن را نیز باید ترجمه کنید. همچنین بهتر است که گزینه “جایگزین متن” برای عکس ها را نیز تغییر دهید. با استفاده از ادد آن در افزونه WPML می توانید این ویژگی را به سایت خود اضافه کنید.
ترجمه منو در سایت چند زبانه وردپرس :
منو قسمتی از سایت است که کاربر با استفاده از آن می تواند به قسمت های مختلف سایت شما هدایت شود. اخیرا امکان ترجمه منو به افزونه WPML اضافه شده است. پس ترجمه این قسمت از سایت را فراموش نکنید و اطمینان حاصل نمایید که همه چیز مانند لینک های در منو به درستی ترجمه شده اند.
اضافه کردن سوئیچ تغییر زبان در سایت چند زبانه وردپرس :
بعد از انکه تمام تغییرات لازم اعمال شد شما باید گزینه ای در اختیار کاربر قرار دهید تا با استفاده از آن به زبان مورد نظر تغییر حالت پیدا کند. برای این کار شما می توانید به تنظیمات افزونه WPML بروید و سپس گزینه زبان را انتخاب کنید. شما می توانید در تنظیمات WPML انتخاب کنید که گزینه تغییر زبان در ساید بار قالب شما اضافه شود.
همراهان عزیز استفاده از پلاگین WPML به شما این امکان را می دهد تا یک سایت چند زبانه وردپرس داشته باشید. ایا شما تجربه استفاده از این افزونه را دارید؟